På olika språk: English Svenska Deutsch Italiano Español Français Russian Romania

Tidigare liv Böcker

Böcker med fakta om reinkarnation, tidigare liv och regressionsterapi av Andy Tomlinson och Dr. Peter Mack. Böckerna är tillgängliga för internetbeställning, inklusive Adlibris.


Att läka den eviga själen

författare: Andy Tomlinson

Denna lärobok behandlar teorin bakom, och de tekniker som krävs, för att läka tidigare liv. Den behandlar regression till nuvarande livs problem, regression till tidigare liv och till själsminnena från tillvaron mellan liven. Boken är rikligt illustrerad med fallstudier och kan läsas med behållning av terapeuten såväl som av den allmänintresserade läsaren. Omfattande och uttömmande ger oss boken inblick i den odödliga själen.

Tidigare liv
Böcker
tidigare liv böcker

"Den är oerhört praktisk med utförliga fallstudier. Jag rekommenderar den varmt och kommer att använda den i mina utbildningar."
Dr Roger Woolger författare till Healing your Past Lives.

"Boken är ett verkligt tillskott till vårt forskningsområde."
Dr Hans TenDam författare till Deep Healing.

"Ett utomordentligt omfattande verk som ger lättfattliga beskrivningar av ett flertal olika sätt att nå det inre medvetandet."
Dr. Michael Newton författare till Själarnas resaNär den djupa smårtan läker

Författare: Dr. Peter Mack

Om en ung patients förvandling med regressionsterapi.

Berättelsen handlar om hur en läkare guidar sin patient genom en intensiv helande resa från djupaste depression till befrielse från de invalidiserande symptomen. Fastän metod och erfarenheter avviker från gängse medicinsk praxis, visar Dr. Mack hur hypnos och regressionsterapi kan resultera i ett enastående genombrott och läka problem som vid första anblick verkar vara medicinska.

Berättelsen är en inspirerande historia, fylld med beskrivningar av emotionell turbulens, en plågad själs rop på hjälp och häpnadsväckande upptäcker under läkningsprocessen. Insikt i den helande tekniken och reflektioner över tidigare liv och de djupa lärdomar denna livsförändrande resa ger sammanflätas med berättelsen.

Tidigare liv och
Regressionsterapi Böcker
tidigare liv böcker

"Detta är en av de största böcker jag någonsin har läst om regressionsterapi och hypnos."
Sven Heck. terapeut.

"Obligatorisk läsning för både läkare och patienter."
Dr. Vikram Jaisinghani, MBBS, MS, MBA. Otolaryngologist och utbildningsansvarig.

"En informativ, tankeväckande och fängslande bok. Resultatet av behandlingen är enastående och fantastiskt och författarens passion för att hjälpa andra är uppenbar."
Ms. Tan Siok Bee, RN, PhD, specialistsjuksköterska.